Media

Pyrolysis – Wandering Joker (Official Lyric Video)

De eerste single van ons nieuwe album A Different Dream wordt vergezeld door een lyric video gemaakt door Black Galley Media van onze eigen Tim, gebaseerd op de album-art door onze eigen Rikke.

Pyrolysis – Cooley’s Reel

Deze sfeerimpressievideo van ons optreden in de P60 als support act van Rapalje geeft een beeld van hoe onze shows eruit zien; voor én achter de schermen! Speciale bedankjes aan de Celtcast, Rapalje, en de P60 voor het meewerken aan deze video.

The Pilgrim (Official Video)

We zijn enorm blij om onze nieuwe videoclip voor “The Pilgrim” uit te brengen, opgenomen met ons huis-tuin-en-keuken camera team. Deze song heeft een diepe betekenis voor ons en is een van onze favoriete nummers om te spelen aan het einde van een zachte zomeravond. We zijn vereerd door de bijdrage van André in zijn rol als de protagonist van dit verhaal!

Captain Cray (Castlefest 2022)

Voor een wild en doorgeslagen publiek speelden we Captain Cray. Castlefest, je bent geweldig! Videocredits voor Erik Wildeman Visuals, regie door Daniel van Houten, camerawerk door Eric Schoemans en Miranda Verkoren. De audio is grotendeels afkomstig van ons studioalbum ‘Daylight is Fading’ (2019), aangezien live helaas niet alle instrumenten opgenomen waren.

The Whaler’s Lantern (Official Video)

Volg onze hoofdpersoon, de walvisvaarder, terwijl stormen en walvissen hem veroordelen voor de hebzucht en bloeddorst. Dit is de titeltrack van onze Whaler’s Lantern EP, opgenomen door Fieke van der Hurk en gemasterd door Sander van der Heiden. De video zelf is volledig getekend en geaineerd door Black Galley Media (wat stiekem onze eigen Tim is)

Never Fade (Official Video)

Na maanden hard werken, is nu eindelijk de videoclip van onze single “Never Fade” af. Samen met Erik Wildeman (camera), Femke van Hilten (productie), en de twee geweldige acteurs Maarten Stolk en Linda Tas, hebben we het duistere concept van het nummer een beeld kunnen geven.

Heavy Shoulders (Live at Castlefest 2019)

We hadden de eer om het grootste jaarlijkse fantasy festival van Nederland af te sluiten, en dat was een groot feest!

Grips (official video)

In de studio hebben we wat rond gebanjerd en het was niet allemaal serieus…


Donald McGillavry (Live)

Onze live uitvoering van Donald McGillavry bij de release party van Unforgotten Lore van the Royal Spuds.